Multicycle

Multicycle werd in 1977 opgericht in de Achterhoek. In die tijd groeide de vraag naar recreactieve fietsen, maar de gebruiksvriendelijkheid liet vaak nog te wensen over. Multicycle speelde hierop in met handgemaakte fietsen die comfort en kwaliteit boden. Vanaf de eerste dag zorgde de passie van de vakmensen bij Multicycle voor vernieuwing.

Een doorbraak was het versnellingssysteem met vrijloop in de crank, dat schakelen veel eenvoudiger maakte dan met een conventionele derailleur. Ook met andere innovaties trok Multicycle vaak de aandacht, zoals hydraulische remmen en de eerste accuverlichting. 

Zo groeide Multicycle uit van een werkplaats met twee gepassioneerde pioniers tot een modern bedrijf, waar fietsliefhebbers werken, gedreven door passie, trots en persoonlijke aandacht. Als één grote familie bouwen we uw fiets met zorg. Want bij Multicycle maken we fietsen met passie, die u terugvindt in elke MC.
 

 

 
In de winkel in Beverwijk staan de Showmodellen van Multicycle. Onderhoud en Reparatie is mogelijk in al onze 3 vestigingen.