Gazelle

Jouw fiets moet je iedere dag weer zin geven om te fietsen. Fietsen mag geen moeite kosten, maar moet je juist energie geven. Zodat je lekker kunt genieten van de buitenlucht, de natuur en de beweging. Je fiets slim de stadsfile voorbij en hieft je geen zorgen te maken over een parkeerplek. Even de wind door je haren voelen, of je hoofd leeg maken na een dag werken: dat is toch ontspannen thuiskomen....

Om dat gevoel te realiseren is een fiets pas Gazelle-waardig als deze de perfecte drie-eenheid heeft van heerlijk licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. Want bij Gazelle geloven we: hoe beter je fiets, hoe vaker je fietst! Al vanaf 1892 doen wij er alles aan om de mooiste kwaliteitsfietsen te maken die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer 'zin om te fietsen'. 

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Wij plaatsen de fietsen van Gazelle in verschillende categorieën:

 

Elektrisch met middenmotor:

Gazelle heeft verschillende uitvoeringen met middenmotor, de fabrikanten waar Gazelle gebruik van maakt zijn: Derby Cycle (impulse systeem), Bosch en Shimano steps. 
 

Elektrisch met voorwielmotor:

Voor de voorwielmotoren is Gazelle na het mindere succes van de eigen innergy motoren overgestapt op een zeer gewaardeerd en bewezen merk op elektrisch gebied, namelijk Panasonic. Panasonic is al meer dan 20 jaar bezig met het maken van elektrische systemen voor de fiets.
 

Stadsfietsen:

Gazelle heeft een breed aanbod in verschillende stadsfietsen, van eenvoudig en betaalbaar naar uitgebreid en zeer comfortabel
 

Sportieve stadsfietsen:

De sportieve stadsfeitsen van gazelle zijn de ideale woon-werkfietsen door hun robuuste uitstraling, maar ook met uitgebreide mogelijkheden.
 

Sportieve fietsen:

De sportieve fietsen van gazelle zijn licht van gewicht met alleen de allerbeste afmontage tegen een betaalbare prijs
 

Urban/omafietsen:

De hippe fietsen helemaal van deze tijd, de ideale fiets voor de scholier.
 

Kinderfietsen:

Na een paar jaar geen kinderfietsen meer te maken is gazelle helemaal terug met kinderfietsen. Stoere hippe fietsen voor de jeugd!