Alpina

 

Alpina maakt fietsen die gezien mogen worden. In de collectie vind je volop fietsen voor de basisschooljeugd. Van speels tot stoer. De fietsen hebben allemaal hun eigen kenmerken, zoals ieder kind een eigen smaak heeft. De Alpina fietsen zijn er in verschillende uitvoeringen.

Alpina Clubb
De Alpina Clubb is er in prachtige en stoere kleuren . Het model heeft dankzij de voordrager ook een heel stoer uiterlijk en is daarmee een fiets waarop je als kind graag rijdt! Verkrijgbaar in 16 t/m 26 inch.

Alpina Cargo
Hoe jong je ook bent, accessoires zijn wannahaves. De Cargo heeft een handige voordager, die ervoor zorgt dat je van alles mee kunt nemen op je fiets. Verkrijgbaar in 12 t/m 20 inch.

Alpina Girlpower
Voor meiden die weten wat ze willen. De naam zegt het al: Girlpower! Een ideale schoolfiets, maar ook een fiets voor gezellige fietstochtjes met vriendinnen. Verkrijgbaar in 12 t/m 26 inch.

Alpina Yabber

Met de grote mannen meefietsen? Lekker spelen op het grote speelplein? Dat kan allemaal met de Alpina Yabber. Hoe klein ook, op een Yabber ben je een echte kerel. Verkrijgbaar in 12 t/m 26 inch.

Alpina Trial
Natuurlijk, een fiets is om mee te fietsen. Maar de Trial is een jongensfiets die uitnodigt om het avontuur aan te gaan. Voor de echte durfal! Verkrijgbaar in 16 t/m 26 inch.

Alpina Comet
Crossen en scheuren, dat kan met de Comet. Deze fiets is speciaal voor alle kleine racemannen! Verkrijgbaar in 12 t/m 20 inch.

Autopeds
Alpina heeft ook steps in haar collectie. Leuk om mee buiten te spelen! Verkrijgbaar in 12 en 20 inch

 

Om de collectie van Alpina te bekijken klikt u hier.