Spanninga

 

Dat Spanninga een succesvol bedrijf is en een goede reputatie heeft, is te danken aan het wederzijdse respect en vertrouwen in de omgang met klanten, betrouwbaarheid en het leveren van kwaliteitsproducten.
Productkwaliteit en gebruiksveiligheid zijn de twee speerpunten van onze vooruitstrevende bedrijfsgroep. De belangrijkste reden voor fietsverlichting is veiligheid, zowel voor de fietser als voor andere weggebruikers. Verlichting bevordert de zichtbaarheid van de fietser en geeft duidelijk de positie aan en de verandering van richting van de fiets onder verschillende omstandigheden (donker, regen, mist etc.). Om de beste voorwaarden voor veiligheid te kunnen bieden, is een betrouwbaar product nodig van uitstekende kwaliteit. Daarom heeft Spanninga een groot aanbod aan producten, die alle ontwikkeld zijn voor specifieke behoeften en die het gebruiksgemak dienen. 
De verlichting is tegenwoordig steeds meer een opvallend en onderscheidend onderdeel in het ontwerp van nieuwe fietsen. Hierbij worden de trends in de automobielindustrie nauwlettend in de gaten gehouden, zodat de Spanninga Group steeds met unieke ontwerpen komt voor zijn producten.