VDO

 

VDO is een toonaangevende speler op het gebied van elektronica-onderdelen in de fietsindustrie, waaronder veel fietscomputers. Steeds meer mensen gebruiken een fietscomputer van VDO. Met dit merk kiest u voor kwalitatief hoogwaardige producten.

De fietscomputers van VDO zijn ideaal voor fietsers die niet alleen een ritje willen maken, maar ook op de hoogte willen blijven van de belangrijkste snelheids- afstand en tijdgegevens. U wilt bijvoorbeeld niet alleen de actuele snelheid, maar ook het maximum en het gemiddelde te zien krijgen.

Meerdere functies kunt u tegelijkertijd bekijken op de displays van de fietscomputers van VDO, die er in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn, draadloos en met draad. Verder zijn er fietscomputers waarmee u dankzij de meegeleverde software de trainingsdata op uw pc kunt analyseren. Ideaal voor de fanatieke fietser die goed op de hoogte wil blijven van zijn vorderingen. U kunt bijvoorbeeld meteen zien of u een constant tempo heeft gefietst.

Allerlei andere functies met betrekking tot fietscomputers zijn ook mogelijk bij VDO. Zoals bijvoorbeeld modellen waar ook de temperatuur en de hoogte gemeet wordt. Ideaal voor als u in de op vakantie door de bergen wil fietsen, hoogte- en temperatuurverschillen staan meteen op de display van de fietscomputer.