Sigma

 

Sigma Sport is een wereldwijd bekend merk dat producten levert voor de fietsindustrie. Zowel recreatieve fietsers als professionele wielrenners gebruiken de producten van Sigma met veel plezier, waaronder fietscomputers. ‘Forever better, the joy of speed’ is de filosofie van Sigma. Innovatieve en hoogwaardige producten dat is waar Sigma voor staat. De fietscomputers zijn altijd van uitstekende kwaliteit. 

Sigma blijft zich door ontwikkelen met een jong en dynamische team. De fietscomputers van Sigma beschikken daardoor over de meest moderne functies. Bijna alles wat u wilt weten tijdens het fietsen is mogelijk met Sigma. Zo zijn er fietscomputers die in twee verschillende wielmaten zijn in te stellen, waarbij de tweede fiets automatisch herkend wordt. Er zijn fietscomputers van Sigma met achtergrondverlichting, fietscomputers waarbij de actuele temperatuur wordt aan gegeven, en fietscomputers met een stopwatch, countdown teller en een programmeerbare afstandsteller. Uiteraard hebben de fietscomputers van Sigma meerdere functies en zijn er tal van combinaties mogelijk. Sigma maakt fietsproducten voor iedereen.

Daarnaast zijn er accesoires voor bij de fietscomputers verkrijgbaar bij Sigma Sport. Zoals de hartslagmeter die de actuele, gemiddelde en maximale hartfrequentie meet. Met deze techniek is het mogelijk om uw vorderingen te meten ten opzichte van vorige ritten.