✅ Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis ✅ Gratis verzending vanaf 75 euro! ✅ Gratis retourneren binnen 14 dagen ✅ Veilig betalen met IDEAL &a


Beverwijk
Koningstraat 144-146
1941 BG Beverwijk
 +31 251 223756
info@fietsenwinkelvandoorn.nl

Heemskerk
Maerten van Heemskerckstraat 21 A
1961 EB Heemskerk
 +31 251 769080
heemskerk@fietsenwinkelvandoorn.nl

Velserbroek
Velserbroeksedreef 17
1991 AN Velserbroek
 +31 237 370520
velserbroek@fietsenwinkelvandoorn.nl


Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00-18.00
Woensdag 09.00-18.00
Donderdag 09.00-18.00
Vrijdag 09.00-18.00
Zaterdag 09.00-17.00


 

Koen Folkers laat de klant snel een proefrit maken


Koen Folkers van Van Doorn Tweewielers pleit ervoor om klanten zo snel mogelijk een proefrit te laten maken. Liefst stuurt hij de partner die mee is ook met een testfiets op pad. "De klant kan in een keer twee fietsen vergelijken en mogelijk verkoop je de tweede fiets er zelfs bij."

Koen Folkers werkt weliswaar in een fietsenzaak, maar is geen fietsliefhebber. “Ik heb geen mountainbike of wielrenfiets en ga meestal lopend naar m’n werk. Af en toe fiets ik samen met m’n vrouw een rondje.” Wat zijn grote hobby dan wel is? Voetbal! “Ik heb een jaarkaart van Ajax en bezoek elke thuiswedstrijd. Eerder ging ik ook naar uitwedstrijden en heb de ‘godenzonen’ gezien tegen Celtic, Manchester United en AC Milaan. Sinds ik getrouwd ben moet ik m’n tijd echter verdelen. Uitwedstrijden zitten er (voorlopig) niet meer in.”

Wat was je mooiste klus?

“Dat was een handbewogen aankoppelfiets voor een rolstoel ombouwen naar een elektrische aankoppelfiets. Er was in de handel wel een elektrische variant verkrijgbaar, maar die had maar een actieradius van vijfentwintig kilometer. De klant wilde echter langere afstanden rijden. Het was een heel gepuzzel, maar uiteindelijk heb ik een ombouwset voor een e-bike kunnen gebruiken. Het wiel moest vanwege de motor opnieuw worden gespaakt. Ook moest er plek komen voor de extra accu. Maar wat was de klant blij toen het klaar was. Het is nu zo’n acht jaar geleden maar ik spreek haar nog geregeld. Volgend jaar wil ze een nieuwe.”

Heerlijk, geen motormuizen die je uit je pedalen rijden
Heerlijk, geen motormuizen die je uit je pedalen rijden
Op een fijn fietsje zonder accu is een tocht van 40 kilometer goed te doen. Maar hoe voelt het om 78,8 kilometer weg te trappen met een krachtige middenmotor? Testgebied is het Land van Cuijk, het stroomdal van de Maas.
Lees verder
Dagelijks fietsen is goed voor lichaam en geest
Dagelijks fietsen is goed voor lichaam en geest
Goed nieuws! We mogen nog steeds gewoon fietsen, lockdown of niet. Gelukkig maar. Dagelijks bewegen is goed voor lichaam en geest. Niets leuker dan even (of wat langer) de fiets pakken en genieten van de buitenlucht.
Lees verder
Zó help je jouw e-bike(accu) de winter door!
Zó help je jouw e-bike(accu) de winter door!
Nu er weer een serieus koufront is, is het goed om verstandig met de accu van de e-bike om te gaan. Want je laat je elektrische fiets(accu) toch niet in de kou staan?
Lees verder