Gastenboek

Zadel vastzetten

Rene | 22-02-2017

di 21/2 bij van Doorn in Heemskerk geweest voor een problem met zadel dat los zat, en wat lastig vast te zetten was. In 5 minuten was dit gefixt, en de kosten waren 10 Euro. Nu vraag ik me af of jullie uurloon op 120 Euro per uur ligt? Omgerekend kom ik hier namelijk op uit. Vind dit namelijk wel erg overdreven en klantonvriendelijk. Mijn devies: wees eerlijk naar je klanten, dan komen ze de volgende keer ook terug. Ik niet meer.

Re:Zadel vastzetten

Fietsenwinkel van Doorn | 08-09-2017

Beste Rene, wij zijn juist heel heerlijk naar onze klanten. Alle reparatietarieven staan vermeld hier op onze website. Er zijn weinig tot geen fietsenwinkels die dat openlijk communiceren. Of wij de reparatie nou in 1 minuut, 5 minuten of 10 minuten repareren, overal staat een vaste prijs voor. Als het dusdanig lastig was geweest om het zadel vast te zetten en het had een uur geduurd, dan ook had het 10 euro gekost. Dus hoe eerlijk en duidelijk zijn we? Ik hoop u toch weer eens in onze winkel te zien!

Vreemd...

Bart | 28-10-2016

Na een reparatie aan het achterwiel, zie ik op een moment (3 maanden later) dat men blijkbaar bij het verwijderen van dat "ei" aan de achterkant van de kettingkast de plastic lipjes heeft afgebroken en daar maar een stuk duct tape overheen heeft geplakt. Kan gebeuren, maar doe dat niet stiekem en vertel het de klant gewoon even...

E bike orientatie tocht

Erwin | 13-03-2016

Vandaag de E-bike orientatie tocht gefietst. Heel goed georganiseerd en echt heel handig om een goede indruk te krijgen wat de verschillen zijn tussen de verschillende e-bikes.
Alle vragen die we hadden over de fietsen zijn goed beantwoord.
Bedankt voor deze leuke informatieve middag!

gazelle

van doorn - tromp | 04-09-2015

Ik zag net op de computer dat er een nieuwe Gazelle fabriek is geopend door Willem Alexander.Dat doet me denken aan mijn
schoonvader die de enige was in de omgeving die Gazelle mocht
verkopen.Geweldig dat de naam van Doorn gebleven is.
En ik hoor dat het goed gaat!
Met vriendelijke groet,Jos van Doorn-Tromp

Service

Han de Groot | 25-07-2015

Wij waren op fietsvakantie in Noord-Holland, in de buurt van Beverwijk kregen wij een lekke band met onze trekkinsfiets. Wij op zoek naar een fietsenmaker, uitgekomen bij van Doorn. De jongens in de winkel hadden het erg druk met reparaties, toch wilde ze ons gelijke helpen. Tijdens het vervangen van de band viel het de werknemer op dat er een spaak gebroken was in het achterwiel, ook gelijk gemaakt! Na 15 minuten en alleen het betalen van de band konden wij onze tocht vervolgen! Niks dan goede woorden voor deze bekwame service! Ondanks de drukte de service hoog in het vaandel laten! chapeau! Han en Karin de Groot.

Pech onderweg

Cok en Joke Kremers | 24-07-2015

Als senioren voor het eerst met fiets-vakantie in de Veluwe. Beide fietsen goede onderhoudsbeurt vooraf, maar een spijker in de band rijden, ja daar kan je je niet voor vrijwaren! Pech ! Geluk! Wij stranden langs de vakantievierende auto van Emiel, die het gepruts niet aan kon zien, en die nog eens op de primitieve manier, maar in rap tempo de band plakte en wij onze vakantie weer konden hervatten. Dank je wel !!! die goed doet...........................

service

Fam Brandsma Heemskerk | 20-03-2015

Wij hebben twee fietsen in korte tijd voor onderhoud gegeven en zijn zeer tevreden over de service ook een tweedehands fiets gekocht te Heemskerk bij wie anders dan....van Doorn!

nieuwe winkel

Maarten | 07-10-2014

Succes met de nieuwe winkel in de Velserbroek.

Good info

Pharme607 | 28-06-2014

Very nice site!

1 | 2 >>

Nieuw bericht